YER heeft het goed begrepen

Logo en logotype YER Werving & selectiebureau YER heeft een nieuwe website gelanceerd. Op zich niet iets om direct een posting aan te besteden, ware het niet dat YER goed naar Funda lijkt te hebben gekeken. En dus met een prettige zoekinterface op de proppen komt onder het motto: beter goed kopieren dan slecht innoveren!

De homepage
Zo ziet de ‘nieuwe’ homepage van YER er uit:

Homepage YER

Het gaat me dus om de bruinige band in het midden; en dan vooral aan de linkerkant ervan: Vind de baan die bij je past. Zoals altijd klik ik op de knop Zoek zonder iets ingevuld te hebben; en ik krijg dan het volgende te zien:YER: ZoekresultaatEen meer dan overzichtelijke presentatie van vacatures met een navigatie aan de boven- en onderzijde van de pagina; de optie om op salaris of publicatiedatum te sorteren en aan de linkerzijde de mogelijkheid om het zoekresultaat te verfijnen.

En als ik dan vervolgens mijn zoekresultaat op een aantal criteria verfijn ziet dat er zo uit:

YER: Detail van zoekmogelijkheden Zeer, zeer overzichtelijk dus. De door mij geselecteerde criteria staan nu keurig vermeld; door op het rode kruis te klikken verwijder ik het criterium weer uit mijn zoekresultaat: YER: Detail van manipulatiemogelijkheden Tegelijkertijd komt het betreffende criterium met de onderliggende opties weer aan de linkerzijde tevoorschijn.  Heel netjes, heel simpel.

Conclusie
YER heeft zeer goed begrepen waar het bij een site van een werving & selectiebureau om gaat: zoeken binnen het aanbod van vacatures.

En YER heeft daar in mijn optiek uitstekend invulling aan gegeven.

Geef een reactie

1 Comment