Jobster veranderd naam (en is bijna dood)

Logo en logotype Recruiting.com Het eerste deel van de titel is een zekerheidje, het tweede deel is een vette roddel. Waar ik overigens gek op ben, en waar in het geval van Jobster/Recruiting.com ongetwijfeld de nodige waarheid in zal zitten.

Ja, Recruiting.com is de nieuwe naam voor het nu blijkbaar schizofrene Jobster. Want ook de Jobster naam blijft blijkbaar bestaan; maar dan als een onderdeel van Recruiting.com

Confused? Ik ook.

Maar er zijn nu dus twee sites. Waarbij Recruiting.com zich richt op bedrijven; Jobster is nu een vacaturesite. Voor zo lang het duurt, want volgens de vette roddel bestaat het bedrijf uit nog slechts 3 medewerkers.

Een jaar geleden waren dat nog 60 medewerkers… De vraag is natuurlijk hoeveel geld er nog over is van alle funding (in totaal $ 52 miljoen). Verleden jaar juni zou het bedrijf al door $ 45 miljoen zijn heen gebrand.

Met een totaal van 3 medewerkers is er dus 1,5 medewerker per site beschikbaar… Niets is onmogelijk, maar het klinkt er toch ernstig naar dat Jobster de zomer niet gaat overleven.

Ik ben benieuwd of Jason Goldberg dezelfde impact zal hebben bij XING. Want dan weten we waarschijnlijk ook wat er met dit sociaal netwerk gaat gebeuren.

Geef een antwoord