Echte CV’s, en ook nog eens mooi!

Er zijn tegenwoordig steeds meer sites waar je als normale werkzoeker je CV kan ‘opleuken’. In deze tijd natuurlijk geen overbodige luxe, want hoe kan je ervoor zorgen dat je opvalt tussen al die andere werkzoekers?

Nou, natuurlijk niet met een CV template dat door een site wordt geboden. Want daarmee kan je alleen maar laten zien wat binnen de mogelijkheden van dat template liggen. Hoe leuk die ook mogen zijn.

En voor sommige beroepsgroepen is dat volstrekt onvoldoende. En dat is de achtergrond van de Steve Stevenson contest. Een imaginaire webdesigner die natuurlijk wel iets anders nodig heeft en een standaard online profiel. Een aantal bekende web designers hebben vervolgens hun best gedaan om er iets moois van te maken.

Wat te denken van onderstaand examplaar?:

image

Kleurcoderingen voor de verschillen de onderdelen van het CV, ‘handgeschreven’ tekst als nadere aanduidingen. Volstrekt origineel. Da’s andere koek dan al die als eenheidsworst gepimpte profielen. Hier heb je individualiteit te pakken.

En er zijn meer voorbeelden, zoals deze:

image Hier wordt een mens toch vrolijk van? En dat op Goede Vrijdag!

Geef een reactie

4 Comments