eQuest komt naar Europa…

Logotype eQuest Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan officieel: multiposter eQuest komt naar Europa. Naar de UK wel te verstaan, want het bedrijf heeft net aangekondigd een kantoor in Londen te openen.

Nou, dat is direct in de voortuin van Broadbean, die zelf juist de andere kant van de oceaan op probeert te gaan; onder meer in een samenwerking met Careerbuilder. Daar zal Dan McGuire bepaald niet vrolijk van worden.

Maar ook voor Knollenstein, InGoedeBanen en Mimir betekent dit natuurlijk extra competitie. Want het is slechts wachten tot eQuest ook hier de kop opsteekt.

De reden voor de expanse is volgens CEO John Malone is simpel: We are dedicated to providing industry leading solutions and unparalleled support for our customers as we expand our presence in Europe. Our new London office positions us well to continue this growth, and will help us generate new opportunities in the region.

Oftewel local presence voor hun bestaande klanten. Maar als je toch in een nieuw land zit, dan maar ook meteen op zoek naar nieuwe klanten.

Ook tijdens een recessie gebeuren er dus allerlei spannende dingen. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

1 Comment