Oprichter CoNotes is nogal inhalig

Logotype CoNotes Ruim een half jaar geleden beschreef ik een aantal vacaturesites met vacatures voor startups. Dat was dus vlak voordat de financiele markt in de VS in elkaar klapte. En daarmee natuurlijk ook de markt voor dit soort vacaturesites.

En dat betekent dan ook het einde van CoNotes, waar ik op 4 augustus van vorig jaar een kleine verkenning van beschreef. Maar de oprichter (Andrew Chen) is nogal inhalig, zo blijkt uit een artikel op Cheezhead.

Want hoewel hij dus de pijp aan Maarten geeft en bij SimplyHired aan de slag gaat wil hij nog wel even de hoofdprijs voor zijn vacaturesite; hij zegt alleen aanbiedingen boven de $ 100.000 serieus te nemen.

En hoe verwoord deze Chen zijn inhaligheid? Nou, zo:

Unfortunately because I will be joining the Simply Hired team, I must divest my ownership in CoNotes. CoNotes has developed a great brand and community base in the entrepreneurial world, and I believe CoNotes would thrive as part of a larger company that is looking to expand their service offerings to fast-growth companies

Chen ziet het zelf niet meer zitten; heeft een overbodige vacaturesite in een in elkaar geklapte markt en denkt op deze manier nog even meer dan $100.000 bij iemand uit de zak te kloppen. Heel apart.

Nou maar hopen dat Startuply en nPost de pijp voorlopig nog niet aan Maarten geven. Anders heeft Hotstartupjobs.com straks niets meer te doen.

Geef een reactie