Zubka uit Nederland verdwenen?

Logotype Zubka Kaan Anit was tot voor kort Managing Partner voor Zubka in Nederland. Maar dat is hij blijkbaar niet meer. Want waar tot zeer recent zijn LinkedIn profiel hier trots melding van maakte, is nu elke verwijzing naar Zubka uit zijn profiel verdwenen.

En dat is opvallend te noemen. Want Anit was een onvermoeibaar pleitbezorger van de zegeningen van online referral diensten (aka Zubka). En de meeste vacatures op Zubka (48 van de 62) zijn nog altijd afkomstig uit Nederland, want in de rest van de wereld is Zubka allang dood.

Als je zo rigoreus je profiel met terugwerkende kracht van een bedrijf ontdoet is dat een teken dat er iets niet helemaal goed is gegaan in de relatie met dat bedrijf. Of beter gezegd: daar is iets helemaal niet goed gegaan…

Anit heeft ook de Recruitment Toolbox onder zijn hoede; en daar staat Zubka nog gezellig in de rechter benedenhoek te glanzen:

Homepage Recruitment Toolbox De vraag is nu natuurlijk: hoe lang nog?

Misschien dat Friendhunter of Spotajob dat plekje in willen vullen. Tenslotte lijkt het er niet op dat er nog enige liefde tussen Anit/Recruitment Toolbox en Zubka resteert.

Geef een antwoord

2 Comments