RecruitmentMatters, versie 2

hardhat Eind 2009 wordt RecruitmentMatters 2 jaar. Aangezien de wereld om ons heen niet stil blijft staan, vind ik het de hoogste tijd om de zaak rond die tijd eens grondig te gaan verversen.

Dus niet alleen een likje verf hier en daar om de boel op te leuken. Nee, ik heb het over een volledig nieuwe site; die al het goede weet te behouden maar ook de broodnodige verbeteringen te bieden heeft.

De afgelopen maanden ben ik al uitgebreid bezig geweest met sites bekijken, wireframes maken en functionaliteit beschrijven. En eind van deze maand hoop ik alles klaar te hebben voor het engste deel van het hele traject; het offerte stadium.

Maar hoewel ik gek ben op het bedenken van allerlei fraaie features waar jij, de bezoeker/lezer van RecruitmentMatters, blij mee zo ‘moeten’ zijn, is er natuurlijk maar één die dat echt weet. Jij!

Daarom heb ik twee buitengewoon simpele vragen aan jou:

 1. Wat mis je op dit moment aan RecruitmentMatters?
 2. Wat zou je van RecruitmentMatters kunnen missen als kiespijn?

Alles is natuurlijk bespreekbaar; het liefst met onverbouwing natuurlijk. Het uiterlijk, de inhoud, de functionaliteit; aan alles is altijd wat te verbeteren.

Dus schroom niet en laat me jouw positieve en negatieve punten over RecruitmentMatters weten. Zodat je in 2010 nog meer plezier aan deze site kan beleven.

Geef een antwoord

3 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @Chris:
  Een uitgebreide zoekfunctie komt er, en als ik mijn zin heb wordt ‘ie ook nog eens verdomde fraai. Hangt er allemaal vanaf hoeveel het gaat kosten…

  En reeksen, zoals jij ze noemt; dat worden dossiers. En de wekelijkse vacature aantallen worden zeker een dossier, daar kan je op rekenen. Net als favoriete werkgevers bijvoorbeeld. En nog veel meer…

 • Chris Stapper
  says:

  Wat voor mij veel toegevoegde waarde zou hebben, zou een uitgebreide zoekfunctie zijn. Er is ontzettend veel informatie op RM te vinden en die informatie toegankelijk maken zou een groot pluspunt zijn.

  Verder werk je vaak met reeksen. Bijvoorbeeld de vacature aantallen per regio, of de favoriete werkgevers. Het zou erg mooi zijn om of per reeks te kunnen zoeken, of een aparte pagina op te nemen waarin een overzicht van de reeksen ontstaat en een link naar elk artikel van een reeks kan worden gevonden. Zo dragen bijvoorbeeld de statistieken van de vacatures/regio enorm veel bij aan het inzicht op de beschreven ontwikkelingen.

  Mocht ik nog iets verzinnen, dan laat ik dat zeker horen!