Ziet gij Clickbeurs nog komen?

Clickbeurs mannetje Voor wie het alweer is vergeten, in 2008 zijn er twee edities van Totaljobs online jobfair geweest: Clickbeurs! De laatste editie was in november, de eerste editie in … mei! En als ik op de kalender kijk is het alweer bijna … mei!

Maar waar vorig jaar de marketing machine van Totaljobs allang op volle toeren draaide is het nu nog akelig stil rondom de online carrièrebeurs.

Het ziet er dus niet naar uit dat we dit voorjaar nog gezellig virtueel kunnen buurten bij een groot aantal bedrijven. En dat terwijl volgens Totaljobs deze online beurs in november 2008 voor de vierde keer met succes georganiseerd werd.

Jammer, want de Clickbeurs heeft mij buitengewoon veel vertier gebracht. De recessie, en de vrije val van Totaljobs sinds de jaarwisseling en het waarschijnlijke gebrek aan belangstelling zullen gezamenlijk hebben gezorgd voor het afblazen van de Clickbeurs.

Als Totaljobs de recessie overleeft hoop ik natuurlijk dat bij het aantrekken van de economie ook de Clickbeurs weer haar kopje boven de grond steekt. De online recruitment wereld wordt er in ieder geval een stuk vermakelijker door.

Geef een reactie

5 Comments