CFO Freddie Mac pleegt zelfmoord

Logo en logotype Freddie Mac Wat betekent de (waarschijnlijke) zelfmoord van CFO David Kellermann van Freddie Mac? Wordt de hypotheekcrisis in de VS nog veel erger dan we met zijn allen denken? Kellermann werkte meer dan 16 jaar bij hypotheekverstrekker Freddie Mac en werd CFO in september 2008. Bepaald geen jobhopper dus.

Een zelfmoord hoeft natuurlijk geen aankondiging te zijn van een nog onbekend probleem bij Freddie Mac. Er kunnen tenslotte ook persoonlijke omstandigheden aan ten grondslag liggen. En hoe navrant ook, ergens hoop ik dat het laatste het geval is.

Want als het overlijden van Kellermann een relatie heeft met de situatie waarin Freddie Mac verkeert dan kunnen we nog wel eens veel meer akelig economisch nieuws gaan verwachten. En eerlijk gezegd hebben we daarvan de laatste tijd al meer dan genoeg gehad.

Het is dus een beetje de adem inhouden de komende dagen en hopen dat er geen akelig financieel nieuws uit Freddie Mac komt…

Geef een antwoord