Ik kom uit de kast…

shy Goed, het moment is dus daar. Ik kan niet anders dan uit de kast komen. Want ik heb net Tweetdeck geinstalleerd (wat ongelofelijk ouderwets overigens). Vanaf dinsdag 22 april 14:40 ben ik dus officieel Twitter gluurder geworden.

En ik zie dat ik allerlei berichtjes van anderen heb gemist. Voor iedereen die mij berichtjes hebben gestuurd en nooit een reactie hebben gekregen: mijn oprechte excuses. Jawel, ik ben redelijk bot, maar geloof me, niet zo bot!

Waarom ik uit de kast ben gekomen? Twee dingen.

Allereerst was daar een gesprek met Ruben Hoogervorst (Freep) die mij vanochtend allerlei zaken over Twitter vertelde die ik als zeer praktisch en waardevol voor RecruitmentMatters beoordeelde. Dus daar moet ik wat mee doen.

En verder was daar een telefoontje van mijn dochter die mij min of meer sommeerde om Tweetdeck te installeren omdat ik nog niet op een vraag van Michel Rijnders had gereageerd. Vanaf deze plaats dus nogmaals: Michel, mijn excuses, maar ik heb ondertussen gereageerd.

De populariteit van dit kanaal; het feit dat er van alles tegen mij gezegd wordt via dit kanaal en dat er blijkbaar ook nog eens van alles over RecruitmentMatter wordt geroepen maakt het wat mij betreft onvermijdelijk om me in deze berichten diarree te storten.

Ik gebruik ondertussen Twitter alweer enkele weken als tweetkanaal voor mijn nieuwe blogpostings. En vanaf vandaag (om 14:40) dus ook als Twitter gluurder. En wie weet is het hek nu wel van de dam…

Maar wees gerust; ik zal onverkort blijven afgeven op Twitter. En ook de wekelijkse cartoons zullen hier niet onder te lijden hebben. Tenslotte blijf ik stiekem wel een beetje in de kast. Maar niet verder vertellen hoor…

Geef een antwoord

7 Comments
 • Bas van de Haterd
  says:

  Denk dat deel van het probleem niet was dat je niet op twitter zat, maar dat je wel een account had en er niets mee doet. Net zoiets als dat je wel een voicemail hebt, maar die nooit afsluiterd. Je hoeft niet overal aanwezig te zijn, maar als je er bent, moet je er ook echt zijn in mijn optiek. Al die halve en verlaten accounts zijn een probleem online, omdat anderen niet weten wat nu wel en geen account is.

  Maar inderdaad, welkom, moet ik toch weer op mijn woorden gaan passen (of zal ik je gewoon blokkeren) 🙂

 • jos
  says:

  Jahhhhh, twitterfox kan ik ook aanbevelen.  Nu moet ik alleen nog eens wat vaker aan de twit trekken. Oh ja, kieper dat hele internet explorer toch overboord en gebruik firefox.

 • Rob van Elburg
  says:

  Mooi stuk Marc. Heel veel plezier.
  Ik blijf in de kast. Vandaag weer paar klantjes gebeld en wat afspraken gepland. Kan’k vast een vacature lospeuteren. Kandidaat zoek ik dan in eigen netwerk,  Linked In en/of Monster, waarna ik tot plaatsing hoop te komen.

  I know, grandioos ouderwets.. Maar goed, de kredietcrisis overleef ik en waar veel recruitment  initiatieven pas op de plaats maken, gaat Recruitment Dance in 2009 gewoon door. Neem ’s een kijkje. http://www.recruitmentdance.com

  Heeeel ver weg nog. Maar de eerste 250 kaarten zijn al gereserveerd. Vast volle bak dus weer.

 • Jack Greebe
  says:

  Goed voorbeeld doet volgen… Ik was ook nog zo ouderwets ‘web-based’ bezig… Nu via Tweetdeck! Bedankt Marc, ik had ook dat zetje even nodig 😉