WerkenbijdeOverheid: eerste dag zonder downtime…

WerkenbijdeOverheid heeft bepaald geen fraai track record als het om beschikbaarheid gaat. En tot gisteren was er ook in mei weer geen enkele dag dat de site 100% beschikbaar was. Maar er is goed nieuws:

Pingdom: Resultaten WerkenbijdeOverheid voor mei 2009

Jawel, op 9 mei is het zomaar gelukt. En hele dag zonder downtime! Overigens niets om echt over te juichen, het gemiddelde voor de maand staat dit moment op 97,36%…

Maar ik heb in de catacomben horen fluisteren dat er op dit moment keihard gewerkt wordt aan een vernieuwing/uitbreiding van de infrastructuur waar de site op draait. Dus over niet al te lange tijd (het blijft de overheid natuurlijk…) zou de site zomaar die akelige rode lantaarn achter zich kunnen laten.

Geef een reactie

2 Comments
  • Marina
    says:

    Die beschikbaarheid van de site, is dat alleen het opvragen van de site? Of van de lijst met vacatures? Of ook het doorklikken op de tekst van een vacature. Bij dat laatste krijg ik de afgelopen week nl. zelf regelmatig een foutmelding.