CSN conference: voorspel

Aangepast logo en logotype CSN Nou, morgen is de CSN conferentie. En volgens de conferentie barst het van de bloggers: CSNConference will be (live) blogged by csnblog, marketingfacts, socialmediablog, frankwatching, recruitmentmatters, personeelslog and others

En jawel, RecruitmentMatters wordt genoemd en dat klopt. Althans, ik ben er bij en zal een groot deel van deze conferentie livebloggend verslaan. Gelukkig heeft de organisatie rekening met de bloggers gehouden: bloggers facilities: wifi as well as LAN cables, tables left and right of the stage

Nou weet ik natuurlijk niet of ik links of rechts van het podium ga zitten of gewoon in de zaal; maar dat zal ik morgen wel ontdekken.

Wat belangrijker is waar ik verslag van zal doen:

  • Keynote 1: Jeremiah Owyang (10:30)
  • Keynote 2: Urs Grasser (12:00)
  • Intermezzo: CNS Award nominaties (12:30)
  • Break out sessie 1: Keith Robinson (14:30)
  • Break out sessie 2: Paul Harrison (15:15)

Tussen haakjes de tijden dat de postings waarschijnlijk op RecruitmentMatters zullen verschijnen. Tenslotte ben ik aan het livebloggen…

Daarna is er nog een paneldiscussie over social banking (?) en de uitreiking van de CSN Awards. Maar of ik van deze twee zaken verslag doe hangt sterk af van de kwaliteit van mijn vingers na de eerste vijf postings.

Geef een antwoord

2 Comments