Mijn “15 minutes of fame”

Mijn

Op 1 mei 2009 ben ik middels een conference call geïnterviewd door Lesley Johnston. Zij is de oprichtster van o.a. Internet Growth Systems, het 1e bureau in de UK die zich richt op het ondersteunen van hun bedrijfsstrategie online voor de kleinere ondernemer en het MKB.

Ik leerde Lesley online kennen door haar andere bedrijf, Social Networking for Business Women (#SN4BW) op Twitter, Facebook & LinkedIn.

Zij heeft de “15 minutes of Fame” in het leven geroepen waar zij vrouwen die een eigen business hebben aan het woord laat over diverse onderwerpen: de reden dat je een eigen bedrijf bent gestart, adviezen, wat je motiveert, netwerktips etc.

Lesley organiseert tevens Twitter events over allerlei onderwerpen op het gebied van Sociale Media en Online Marketing. Ik raad je aan om eens even een kijkje te nemen op haar site!

Het interview kun je hier beluisteren.

Mijn

Geef een reactie