Narcisten houden van Twitter. En zijn nu ook zichtbaar…

Narcisten zijn gek op Twitter, dat zal binnen enkele jaren ongetwijfeld de conclusie zijn van een breed en wetenschappelijk verantwoord onderzoek. Maar dat weten we natuurlijk allang:

TweetingTooHard | Hall of Fame

Bovenstaande afbeelding is een deel van de top 10 lijst van TweetingTooHard.com; een site die de zelfbevlekking van Twitteraars toont. Briljant! Of liever gezegd: schaamtevol. En lachwekkend.

Twitter is een personal branding kanaal; hoeveel tweets, hoeveel followers… Het gaat om de vraag: wie heeft de grootste. En hele volksstammen tweeten zich een slag in de rondte.

En kunnen nu dus in de Hall of Shame terecht komen:

TweetingTooHard | Nieuwe inzendingen

Het wachten is op een Nederlandse bijdrage. Dat moet toch niet moeilijk zijn…

En mocht het nog niet voor iedereen duidelijk zijn waarom hij of zij twittert (of is het twittered); deze bijdrage zegt het helemaal:

TweetingTooHard | Detail Newly Added

Geef een reactie

4 Comments
 • Gijs Notté
  says:

  @ Mark
  LOL @ eerste tweet… en een uur later ontslaat ze 100 man. Dan ga je je als ontslagen werknemer toch afvragen of het niet komt vanwege een bad hairday.
  Overigens las ik gisteren dat Twitter nog steeds moeite heeft om geld te verdienen (http://webwereld.nl/nieuws/58420/twitter-kondigt-betaalde-diensten-aan.html) en zodoende tegen het einde van dit jaar met betaalde diensten op de markt komt.
  Daarbij gaat men zich richten op de zakelijke markt. Een beetje vreemd, vind ik. Volgens mij is Twitter op dit moment alleen succesvol bij de consumenten. Ik ben erg benieuwd hoe ze deze vertaalslag gaan maken en, nog belangrijker, of ze in staat zijn deze dienst net zo succesvol te maken

 • Floor Drees
  says:

  Deze figuren zitten er ook tussen. Maar ook studenten die leuke tips en expo’s uitwisselen, collega’s die elkaar op de hoogte houden van hun thuiswerkbezigheden en elkaar links naar vakgerelateerde blogs toetweeten, mensen die interessante workshops en events bijwonen, journalisten (echt!) en mensen die alleen hun blogs pluggen (no pun intended. Of toch een beetje).