Hyves Toolbar. Leuk?

Ik kreeg eergister het volgende mailtje van Raymond Spanjar (of in ieder geval van een afzender die zich Raymond Spanjar noemt).

Hi Floor,

Het laatste product uit de stal van Hyves HQ is speciaal ontwikkeld voor de machtigste 5% van Hyves. Iemand met smaak of autoriteit die graag zijn netwerk wijst op leuke filmpjes of internet pagina’s. En aangezien wij berekend hebben dat je zowel een indrukwekkende dosis autoriteit als smaak hebt, praten we je graag even bij over deze Hyves toolbar.

Ik voel me gevleid, maar ik herhaal nog maar eens voor mezelf: hoogstwaarschijnlijk is dit niet Raymond. En krijgt niet alleen die machtigste 5%, maar ook de overige 95% deze mail. Anyway, ik lees: nieuwe tool. En dat is altijd leuk.

Zoals gezegd wordt hiermee het delen van leuke content nog makkelijker. Voor de niet-nerds: een toolbar is een permanente balk in je browser. (Voor de digibeten: een browser is bijvoorbeeld Firefox of Internet Explorer.)

hyvestoolbar1

We dwalen af. Met de Hyves toolbar kan je met 1 klik een leuk artikel of video delen op Hyves, als tip, blog of gadget. Ideaal om bijvoorbeeld een Youtube video aan te bevelen, of snel te kijken wat je vrienden van een interessant nieuws artikel vinden. Ook kan je met 1 klik je inbox, buzz of krabbels lezen, zonder dat je apart hoeft in te loggen op Hyves.Tenslotte kan je zo ook direct naar een Hyves onderdeel zoals je profiel, home of je inbox surfen.

Ok. Ik wil het hebben. Gewoon, voor de leuk. Ik zeg het er nog maar even bij, het is een Beta versie. En ik kan het nog niet installeren door dat verdomde USG netwerk. Maar ik kom hier rap op terug!

Geef een reactie

1 Comment