Hyves Toolbar. Heel leuk!

Vrijdag schreef ik al wat over dat nieuwe dingetje van Hyves: de Toolbar. Toen kon ik het, om redenen van beveiligde netwerken, niet downloaden. Inmiddels heb ik ‘het laatste product uit de stal van Hyves’ uitgeprobeerd. En ik was enthousiast.

Met de Hyves toolbar kan je met 1 klik een leuk artikel of video delen op Hyves, als tip, blog of gadget. Ideaal om bijvoorbeeld een Youtube video aan te bevelen, of snel te kijken wat je vrienden van een interessant nieuws artikel vinden. Ook kan je met 1 klik je inbox, buzz of krabbels lezen, zonder dat je apart hoeft in te loggen op Hyves.Tenslotte kan je zo ook direct naar een Hyves onderdeel zoals je profiel, home of je inbox surfen.

En dat ziet er bij mij ongeveer zo uit:

picture-2picture-3picture-5

Ik blijf nu altijd op de hoogte van wat er speelt in Hyvesland, zonder naar Hyves zelf te gaan. En: ligt het aan mij of werkt de Toolbar veel sneller dan Hyves zelf?

Geef een reactie