Jobster + Google ads = dood?

Zou het bijna zover zijn dat Jobster ten grave wordt gedragen? Want als je op je homepage al Google ads gaat plaatsen kan het einde niet ver meer zijn:

Jobster | Homepage $ 52,5 miljoen aan investeringen… Hoe is het toch mogelijk?

Geef een antwoord

3 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @Peter:
  Het is de verandering van een design pagina met advertenties van klanten aan de rechterzijde naar een pagina zonder advertenties van klanten maar met Google ads. Plus dat Jobster nog nauwelijks personeel heeft, door al haar funding is heengebrand…

  Hopelijk heb ik je nieuwsgierigheid bevredigd.

 • Peter de Heeg
  says:

  Ik  heb echt geen flauw idee wat het causale verband is tussen het einde van de site en het plaatsen van ads. Misschien hebben de ads wel een eCPM van heb ik jou daar en verstevigen ze hiermee hun financiële positie.

  Verder lijkt me een artikel bestaande uit 4 zinnen ook niet echt een artikel waarin een goede onderbouwing staat. Heb jij wél aanwijzingen waaruit blijkt dat sites na het plaatsen van ads op de frontpage het slechter gaan doen? Ben benieuwd!