Jobnews geeft er (even?) de brui aan

Zou het Jobnews allemaal teveel zijn geworden? Hoe dan ook, het ongewenste kind van Kluwer is ondertussen alweer een uur uit de lucht.

Jobnews | Page load error Waardoor ik me onwillekeurig afvraag: Komt Jobnews nog terug of krijg ik op deze URL ineens JobTrack te zien? Ik wacht rustig af…

Geef een reactie

5 Comments
 • Peter te Velde
  says:

  En morgen staan er wederom 6200 vacatures op Jobnews. 
  Sinds deze week is de samenwerking tussen Kluwer en Jobtrack operationeel, wat inhoudt dat er door uitwisseling van vacatures een netwerk is gerealiseerd. Door kleine kinderziektes in de koppeling was Jobnews tijdelijk down en worden er voor 1 dag minder vacatures getoond.  En over de vacturekinderen van het Kluwernetwerk gesproken: het vernieuwde Jobnews is de vacaturesite met een  breed aanbod voor verschillende doelgroepen, terwijl bij Adformatie, Binnenlands Bestuur, AM, etc,  het specifieke aanbod voor de  betreffende doelgroep (niche) wordt getoond.

 • Marc Drees
  says:

  Na bijna 2 uur downtime is Jobnews weer onder ons. Onveranderd. Hoewel, er staan wel veel meer vacatures op de site; wel 6.200! Dat was in de oude jas nog zo’n 500. Wat is er toch allemaal aan de hand daar bij Kluwer?