Personal Job Market Explorer, de tweede e-mail

Logotype JobFox Afgelopen woensdag kwam de tweede e-mail van mijn gratis Personal Job Market Explorer. De eerste e-mail was lachwekkend, laten we hopen dat deze iets meer te bieden heeft.

Wat die Personal Job Market Explorer (PJME) ook al weer was? Nou dat is een service die met mijn zoekcriteria maar liefts meer dan 1,400 job sites doorzoekt.  En mij drie keer per week de resultaten doorstuurt.

En wat heeft die tweede e-mail mij te bieden? Het volgende:

JobFox | Second PJME e-mail Slechts 22 vacatures? Na 1.400 sites doorzocht te hebben? Hoe moet ik dit vergelijken met die 48 zogenaamde highly compatible matches uit de e-mail van maandag? Die kwamen van de JobFox site zelf… I smell a rat…

Goed, hoe kan ik die 22 vacatures zien dan? Volgens JobFox als volgt:

JobFox | E-mail detail Ik heb als een hazenwind op die link Direct Employers Report geklikt natuurlijk. En dan krijg ik dit te zien:

JobFox | PJME dashboard

Nou moet ik blijkbaar nog op Direct Employers klikken, want de e-mail heeft het over Direct Employer Report. Maar hoe vaak ik ook om het tabje Direct Employers klik, er gebeurt niets! Het is een fopknop.

Wat een lachwekkende onzin is dit toch. Welke absolute idioot heeft deze service verzonnen. En zou iemand er in trappen om hiervoor te willen betalen? Die hoort nooit een baan te vinden!

Conclusie
JobFox maakt zichzelf volstrekt belachelijk met hun Personal Job Market Explorer. Na de eerste e-mail met zogenaamde highly compatible matches is de tweede e-mail zo mogelijk nog erger.

Dit is geen service, dit is een manier om traffic te genereren. En ook nog een manier om zoveel mogelijk gebruikers een grondige hekel aan JobFox te laten krijgen. Wat een bagger!

Geef een antwoord