Groeten aan onze vrienden van Monsterboard

Vorige week schreef ik nog een blog over de nieuwe keephollandworking campagne van Monsterboard. Ik deed daarin de aanname dat deelname aan de beurs waarschijnlijk ouderwets duur zou zijn. In het kader van hoor en wederhoor heb ik echter wel netjes reactie gevraagd van Monsterboard. Daar bleef helaas uit. In de comments werd echter al snel duidelijk dat deelname gratis is. Mijn excuses daar voor. Maar wat schetst mijn verbazing,….

In de comments vielen we met zijn allen nog al over de mededeling op de site dat “De namen van werkgevers die deelnemen aan de carrièrebeurs zullen een week van te voren bekend gemaakt worden.” . En terecht, hoe kun je van een werkzoekende nu verwachten dat ze een event in de agenda zetten waarvan ze pas een week van te voren weten of het relevant is?

Groot is dan ook de verbazing als ik dit weekend zie dat alle deelnemende bedrijven voor alle tourdata keurig op de site staan! Zou het internet bedrijf dat niet mee doet aan het internet dan stiekem toch mee lezen?

Ik hoop het wel, en doe jullie hierbij van harte de groeten. Ik vind het initiatief nog steeds positief en vind de bedrijven die er staan niet mis. Ik weet dat we hier op recruitmentmatters graag een beetje tegen de traditionele jobboard formule aanschoppen maar we zijn in het echt best leuk! We doen dat alleen om dat jullie samen met je concurrenten zo stil blijven als het om vernieuwing gaat.  Nogmaals de uitnodiging actief deel te nemen! Er staat hier zeker weten een blogspot of interview klaar voor een Monster met een goed verhaal (Of een VNU’er, Kluwer, Reeder etc. etc.). Internet=interactie!

Jullie weten mij (of Marc) vast te vinden.

Geef een reactie