Vacaturesites in mei: geen goede maand…

stopwatchIn april bereikten de vacaturesites het beste resultaat over de  meetperiode. Met slechts twee sites onder de 99,9% beschikbaarheid. Maar dat kon niet goed blijven gaan, want mei geeft weer een heel ander beeld.

Helaas, maar waar. Overigens stelde WerkenbijdeOverheid ons niet teleur; ook deze maand dragen zij met ruime afstand de rode lantaarn.Gelukkig doet Megajobs het voor de verandering ineens een heel stuk beter.

Zo zien de cijfers er voor mei 2009 uit:

Vacaturesites, maand mei

Het ziet er een stuk slechter uit dan vorige maand, toen alle sites met uitzondering van Megajobs en WerkenbijdeOverheid boven de 99,9% bleven!

Deze maand zijn er 7 sites die meer dan 1 uur downtime moeten incasseren. WerkenbijdeOverheid eindigt ook deze maand weer op de laatste plaats. Met wederom meer dan 24 uur downtime.

Maar ik heb heel goede hoop dat dat over de maand juni deze site een aanzienlijk beter resultaat gaat tonen. Want dit is de uptime grafiek over mei:

Uptime graph WerkenbijdeOverheid

De laatste dagen van mei zien er ineens een heel stuk minder rafelig uit. En ook de performance gaat niet meer zo idioot op en neer. Er lijkt dus iets aan de problemen te zijn gedaan. Maar laat ik niet te vroeg juichen…

Geef een reactie