In de herhaling: Hotjobs in verkoop?

Logotype Yahoo! Hotjobs Een kleine drie maanden geleden deed RecruitmentMatters de voorspelling dat Monster wel eens Yahoo! Hotjobs zou kunnen gaan kopen. In de tussentijd is het buitengewoon stil gebleven.

Maar nu is er weer een kleine blip op de radar. Dankzij een sneak peek op de nieuwe homepage van Yahoo!, waar plotseling geen verwijzing meer is te vinden naar Yahoo! Hotjobs.

En dat ziet er zo uit:

Yahoo! nieuwe homepage

De linkerkolom, met alle subsites, bevat geen verwijzing naar vacatures of Hotjobs…

Nou kan dit natuurlijk simpel gecorrigeerd worden, maar mogelijk geeft deze slip of design wel de intentie van Yahoo! weer. Het wachten is dus op de aankondiging of de lancering van de nieuwe homepage. Dan weten we meer

Via Cheezhead.

Geef een reactie

1 Comment