Otys biedt nu ook Broadbean aan

Logotype Otys Recruiting Technology Otys Recruiting Technology (ATS leverancier) en Broadbean (aanbieder van multiposting diensten) hebben een samenwerking aangekondigd waarbij klanten van Otys nu ook gebruik kunnen maken van Broadbean.

Hiermee biedt Otys haar klanten een keuze uit drie multiposting services: Knollenstein, InGoedeBanen en nu dus ook Broadbean. In het rijtje ontbreekt eigenlijk alleen nog eQuest, maar die is nog maar kort in Europa aanwezig. En MMimir, maar dat is nog altijd een marginale speler in multiposting land.

Geef een antwoord

1 Comment
  • Laura Zijlstra
    says:

    Hallo Marc,

    We koppelen dit soort diensten naar behoefte van onze klanten. Tot op zekere hoogte althans, eQuest gaat het zeker niet worden 🙂 En we hebben nog nooit een vraag gekregen om Mimir te koppelen. Wanneer dit wel gebeurt zullen we ook dát overwegen. Broadbean is voor ons mede interessant omdat ze (net als wij) ook in Frankrijk aktief zijn. Voor de Nederlandse markt (en élke markt eigenlijk) vinden we dat het de marktwerking ten goede komt als er meerdere spelers aktief zijn en deze gemakkelijk te koppelen zijn.

    Overigens denk ik dat alle genoemde partijen duidelijk onderscheidende kenmerken hebben, waardoor de klant -mits goed geinformeerd- een keuze kan maken op basis van behoefte. Knollenstein heeft een heel ander verdienmodel dan Broadbean en In Goede Banen richt zich ten opzichte van Knollenstein weer voornamelijk op de “core” dienstverlening van het doorposten van vacatures. Knollenstein ontwikkelt zich meer en meer als een allround mediaservice, waarbij ook hun aktieve bannering etc. een rol spelen. Een prima ontwikkeling, het is een teken dat ook die markt volwassen aan het worden is. Waarbij een leverancier van diensten keuzes moet maken en daardoor onderscheidend wordt.