Een zinloos testje voor recruiters

Altijd leuk, een testje voor recruiters. Ik weet niet meer hoe ik het heb gevonden, maar het was natuurlijk via Google Reader. En in dit testje wordt mijn geschiktheid als recruiter getest; in 25 vragen.

Recruiter Aptitude Test: Vraag 1

De vragen zijn voor een groot gedeelte van technische aard; alsof dit DE vaardigheden zijn voor een recruiter. Ooit van CTC gehoord, en wat dit acroniem betekent? Ik niet. En zo waren er nog een aantal.

Na 25 vragen blijkt ik een score van 76% te hebben; met 6 foute en 19 goede antwoorden:

Recruiter Aptitude Test: eindscore Voor wie zich verveelt is dit 5 minuten minder verveling. Oh ja, en je krijgt ook nog een badge om ergens op te plakken. Leuk…

Afijn, wil je wat feitenkennis testen in het Engels, dan is dit een testje om te doen. In alle andere gevallen is het volstrekt zinloos.

Geef een antwoord