Jobfox = recessieprofiteur, 2

Mijn gratis twee weken van het Jobfox Advantage Membership zijn afgelopen; een dag te vroeg nog wel! Dankzij dat membership werden mij in de afgelopen weken volstrekt zinloze banen aangeboden door mijn Personal Job Market Explorer.  En nu wil Jobfox natuurlijk dat ik betaal:

Jobfox | E-mail offer for Advantage Membership

Nou, nou, ik krijg ook nog eens een korting van $ 9 op de eerste maand. Een sigaar uit eigen doos, want ik loop de laatste Personal Job Market Explorer e-mail mis, ook al had Jobfox me twee weken van e-mails beloofd…

Jobfox geeft in ruil de garantie dat ik word gezien door werkgevers. Via de onderstaande Advantage Membership diensten:

Jobfox | Advantage Membership diensten

Maar ja, wat is dat eigenlijk voor garantie? Want dat je door een werkgever wordt ‘gezien’ klinkt misschien aantrekkelijk, maar betekent bitter weinig. Een resultaatverplichting van niets dus, en hoe ga je dat als werkzoeker trouwens verifieren?

Verder heeft Rob McGovern (CEO Jobfoxheeft niet gereageerd op mijn persoonlijke e-mail, maar ik krijg dagelijks ‘persoonlijke’ e-mails van hem met tips (om Jobfox omzet te laten maken).

Jobfox wenst te profiteren van de recessie met haar Advantage Membership programma. En tegelijkertijd de gemiddelde werkzoeker geld uit de zak te kloppen die deze gemiddelde werkzoeker beter had kunnen gebruiken. Jobfox is een echte, onververvalste  recessieprofiteur. En dat is geen compliment!

Geef een reactie

1 Comment