Totaljobs onder 10.000 vacatures

Het zat er al weken aan te komen en vandaag is het dan een feit; Totaljobs is onder de magische grens van 10.000 vacatures gedoken:

Totaljobs | aantal vacatures op zondag 14 juni 2009

Geef een antwoord

3 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @vanDorp:
  Laten we niet al te snel vacaturesites dood verklaren. Stepstone heeft inderdaad heel weinig vacatures (in Nederland) en zowel Totaljobs als NVB hebben betere tijden gekend, maar ik ga nog even geen urnen bestellen.

  Het valt tegelijkertijd niet te ontkennen dat deze vacaturesites moeilijke tijden doormaken en dat het landschap aan sites zal moeten saneren. Al was het alleen al omdat ik heb voorspeld dat in 2009 een grote vacaturesite de pijp aan Maarten zal gaan geven. Waarbij aangetekend dat ik een chronisch slechte voorpeller ben…

 • vanDorp
  says:

  Eerst gaat stepstone dood dan totaljobs en dan nationalevacaturebank.nl. Wist je dat VNU Media een heel slecht callcenter heeft die nu alle openstaande rekeningen op een hele vervelende manier aan het nabellen is? je kunt ook gewoon een persbericht uitbrengen die zegt ik ben 0 euro waard!

 • Jan Willem
  says:

  Zouden alle gratis vacatures die Total Jobs heeft wegegeven inmiddels offline zijn gegaan? Die klanten hebben ze natuurlijk niet geconverteerd naar betalende klanten, immers: iets wat je gratis weggeeft heeft geen waarde…..