Gratis talent ligt voor het oprapen.

Hier op recruitmentmatters.nl bespreken we graag de nieuwste trends en technologieën op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment met je. We hebben honderden vacaturesites, social networks en CV databases met wisselend succes over elkaar heen zien buitelen om marktaandeel. Soms is het echter niet techniek maar de arbeidsmarkt die verandert. En daarmee worden bronnen die niet persé het meest vernieuwend zijn op eens toch een waardevolle bron aan talent!

In het huidige economische klimaat is werkloosheid niet meer alleen voorbehouden aan werkschuwe types die liever lui dan moe zijn. Grote partijen als ABNAmro, Vodafone, DSM en vele anderen hebben, vaak noodgedwongen, jong hoogopgeleid talent moeten laten gaan. Deze mensen komen nu in ieder geval een korte tijd in de werkloosheid terecht. Het UWV maakt het ons vervolgens makkelijk door op werk.nl al dat talent gratis doorzoekbaar te maken! In een aantal gevallen krijgen werkgevers zelfs nog eens subsidie toe wanneer ze iemand uit een uitkeringssituatie aannemen.

39552 HBO’ers en 14179 WO’ers zijn noodgedwongen op zoek naar nieuw werk. Ik weet zeker dat iemand hier die HRM Manager , Marketing Analist of Consultant Werving en Selectie zoekt. Gratis CVdatabase,  vacatures plaatsen, ambtenaren die je functies in één op één gesprekken extra onder de aandacht brengen, direct contact, hoogwaardig talent en een goede zoekfunctie. Laat daar een van de jobboards maar om komen.

Voor nop en maatschappelijk verantwoord mensen aan een nieuwe baan helpen. Wat een heerlijk vak hebben wij toch.

Geef een reactie

2 Comments