Wie is op de Keep Holland Working Tour geweest?

Wie o wie is op Monsterboard’s Keep Holland Working Tour geweest (of gaat nog!) en zou over zijn of haar ervaringen een gastposting op RecruitmentMatters willen schrijven?

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van werkzoekers en recruiters die aan (een van) de events heeft deelgenomen.

Monsterboard | Keep Holland Working Tour

Geef een reactie

3 Comments
  • Jan Willem
    says:

    Ik ben er geweest, in Amsterdam. Ik vond het aardig opgezet, maar vrij klein. Zag er ook wat rommelig uit allemaal en er was meer standpersoneel en mensen van Monsterboard dan werkzoekenden…. Je kon goed zien, dat er weinig voorbereidingstijd was geweest. Ook viel het me op, dat er best veel lege plekken waren, dus werkgevers die niet waren komen opdagen (als het je niks kost, heb je ook niet veel commitment)….of eerder weg waren gegaan. Leuk initiatief, maar te snel in elkaar geflanst en dat merkte je aan alles…. € 3,-voor een klein colaatje zal ook niet echt door alle werklozen die er waren en krap bij kas zitten niet erg gewaardeerd zijn….