Trovix integratie kost 50 manjaar?

Logo MonsterMonster heeft niet alleen de match-engine Trovix gekocht voor een ongekend bedrag ($72,5 miljoen), maar had ook nog eens 50 man nodig om de integratie van de match-engine met de site te realiseren?

Althans dat is mijn conclusie op basis van een artikel in Mass High Tech over de recente ontslagronde bij Monster. Waarbij het gaat om het ontslag van 50 medewerkers in  Maynard:

According to one manager-level employee laid off from the Maynard site, who asked not to be named, the layoffs affected staff members who had been working on the integration of the Trovix Inc. semantic job search product.

Dat is dus een pittig project geweest. Tenslotte kocht Monster de match-engine eind juli 2008. En nu is er dus pas een einde gekomen aan de integratie van de match-engine? Zou dat werkelijk bijna 50 manjaar hebben gekost? Dat is een integratietraject van een slordige $ 5 miljoen geweest…

Via Cheezhead.

Geef een reactie

1 Comment