Lokloq komt met presentatie

Als je geen last hebt van epilepsie dan is de presentatie van Lokloq hier te vinden. Voor wie niet weet wat of wie Lokloq is; het gaat over mobiel recruitment.

De bewegende en draaiende beelden hebben mij in ieder geval met een zware hoofdpijn opgezadeld, maar dit is hopelijk bedoeld voor een jongere doelgroep:

Lokloq | Presentatie detail

Geef een reactie

2 Comments
 • Jack
  says:

  Product idee: (eindelijk prof) een 10
  Uitwerking product:  een 9,5
  Presentatie: een 4tje..

  Zoals David hierboven ook schrijft, is de eerste indruk erg belangrijk, en dat is met deze presentatie geen beste. Waarom geen 1? Omdat het wel opvalt/anders is/onderscheid. Maar ik kén nota bene het product, ben razend enthousiast, maar kon de presentatie niet uitzitten. Mijn advies: snel aanpassen, en terug naar die PPT die je mij liet zien G.!

 • David
  says:

  Het idee van de APP schemert langzaam door, grappig. Maar eerst zien, dan geloven en de presentatie helpt daar niet echt bij. Behoorlijk waardeloos eigenlijk. Ik ben halverwege afgehaakt.

  Het oogt als een powerpoint presentatie, maar daar kan deze nog niet tippen. Met het ontbreken van een voice-over voor toelichting en draaiende beelden raakt men snel verdwaald. Zoals gezegd schemert het idee langzaam door, maar dat komt eerder door de verwijzing van Marc naar een eerdere posting dan de presentatie van Lokloq. Jammer, want de eerste indruk is een daalder waard.

  Waarom niet een on the spot video presentatie mbv vimeo?