Blogger in het zonnetje

Floor Drees Een nieuwe rubriek of een eenmalige misstap? De tijd zal het leren. Maar het leek me een aardig idee om de Gen Y blogger van het eerste uur hier op RecruitmentMatters eens in het zonnetje te zetten.

Ik heb het dan over Floor Drees. Inderdaad; mijn eigen dochter. Die vandaag jarig is. En net als haar vader elk jaar ouder en dikker lijkt te worden…

Vanaf de start van RecruitmentMatters heeft Floor haar bijdrage aan het ‘succes’ geleverd; in een volstrekt eigen stijl. Dat was natuurlijk ook de bedoeling; tenslotte hoort zij de stem van de nieuwe generatie werkenden te vertegenwoordigen.

Die stem liet ook de nodige geluiden horen waar de relatie met online recruitment misschien niet (direct) te vinden was. Wat weer tot de nodige verontwaardigde reacties leidde. Maar ook tot een trouwe schare fans.

En daar reken ik mezelf ook toe; ook al ben ik natuurlijk heel erg bevooroordeeld. En omdat ze vandaag ook nog eens 23 is geworden een goede reden om deze blogger in het zonnetje te zetten!

En natuurlijk hartelijk gefeliciteerd!

Geef een antwoord

5 Comments