JobMetrx: een recessieprofiteur

Logotype JobMetrx Het aantal sites dat mij tegenwoordig aan een online personal brand wil ‘helpen’ lijkt met de dag te groeien. Zo struikelde ik recent over JobMetrx; een site die naadloos in deze categorie valt.

Zij willen mij graag helpen bij het vinden van een baan. Want dat kan ik niet alleen. Want: To be successful, you need to have the right tools, the right approach and the right attitude.

En dat is waar JobMetrx mij natuurlijk kan helpen.

De homepage
Die ziet er zo uit:

JobMetrx | Homepage 
Hun payoff? Invest in our innovative services to promote the brand called “You”

In die raar gekleurde bubbels staan zaken die mij ervan moeten overtuigen dat ik een online brand nodig heb. En vervolgens natuurlijk JobMetrx, met de right tools, the right approach and the right attitude

Hier zijn een tweetal bubbles met verontrustende teksten:

image image

Tja, hoe zou het met mijn Google Quotient zijn? Ik dacht dat ik voldoende had aan mijn IQ en EQ. Maar niets daarvan. Gelukkig heb ik vanaf vandaag JobMetrx om aan mijn GQ te werken.

Maar wat zou dat nou toch kosten, zo’n GQ. Nou… een heleboel. Want JobMetrx is niet kinderachtig met haar prijzen:

JobMetrx | Tarieven
Gelukkig dat ze een voordeeltje biedt met haar premier package van ‘slechts’ $ 1.800. O ja, en deze prijs is exclusief het registreren van een domein en de hosting van de website. Wat dat kost laat Jobmetrx volledig in het midden.

Conclusie
JobMetrx is een ongekende recessie profiteur, als is zij zeker niet de eerste. Maar deze prijzen knallen ruim over die van JobFox, Careerbuilder of Monster heen. En geven aan waar het JobMetrx uitlsuitend om te doen is: het zo snel mogelijk cashen van de brand called JobMetrx. En verder helemaal niets.

Geef een antwoord