Carrière tools van Monsterboard!

Ja hoor, Monsterboard heeft een nieuwe tool gelanceerd. Wat zeg ik twee nieuwe tools! En deze tools moeten mij helpen bij mijn carrière:

Monsterboard | Nieuwe functies

De Carrière profielen zijn hetzelfde als de Career Snapshots die Monster al geruime tijd op de site heeft. En dat geldt natuurlijk ook voor de Carriere benchmarking tool die onder de naam Career Benchmarking op Monster figureert.

Maar Amerika is Nederland niet; dus achter de schermen zal er het nodige zijn gedaan om de informatie achter deze tools geschikt te maken voor de Nederlandse markt. En dat heeft dus even geduurd.

Het betekent natuurlijk ook dat ik weer twee dingen op mijn to-do lijstje zal moeten schrijven. Om er vervolgens verslag van te doen. Dus in de komende dagen kan je mijn ervaringen met deze ‘nieuwe’ Monsterboard tools verwachten. Ik ben benieuwd of ik mijn carrière nog een nieuwe wending kan gaan geven.

Geef een reactie

7 Comments