Urgent Career krijgt geld!

Logotype Urgent Career Soms staat je verstand stil. Vandaag was zo’n moment toen ik op Cheezhead las dat Urgent Career dankzij iNovia Capital een eerste investering had gekregen. Wie is Urgent Career?

Nou, dat is een site die op basis van mijn stem kan vertellen of ik al dan niet voor verkoper in de weg ben gelegd. En ik was er van overtuigd dat deze innovator allang het loodje zou hebben gelegd.

Maar niets is dus minder waar! En let wel; tijdens een enorme recessie. Wat onder meer tot gevolg heeft dat verkopers massaal de laan uit worden gestuurd… Maar ik ben blijkbaar te sceptisch.

Want volgens Cheezhead heeft een vergelijkende studie bij een klant aangetoond dat de verkopers die via Urgent Career zijn binnenhehaald 2 keer zoveel omzet scoorden als de verkopers die op een andere manier door het bedrijf waren ingehuurd.

En dat is toch wel interessant. Dus is Urgent Career een blijvertje? Mijn middenrif zegt nog altijd van niet. Maar misschien moet ik wat minder naar mijn middenrif luisteren…

Geef een reactie

5 Comments