Wie heeft voor ‘mij’ een baan?

puzzled Bij mijn artikel over Wervingswereld nieuwe stijl voerde ik de imaginaire vacature voor een ICT manager als reden op om de applicatie aan een test te onderwerpen.

En dat heeft een onverwacht gevolg gehad. Want ik heb net een CV ontvangen van iemand die op zoek is naar een dergelijke functie. Fantastisch natuurlijk, maar ik ben niet echt op zoek naar een ICT manager.

Dus doe ik vanaf deze plaats een beroep op alle (IT) recruiters die op zoek zijn naar een ICT manager met ruime ervaring om contact met mij op te nemen. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat die informatie bij de juiste persoon terecht komt.

Waarbij ik tegelijkertijd databasevullers van harte uitnodig geen contact met mij op te nemen.

Dus help mij deze toevallige werkzoeker te helpen. En een eervolle vermelding op dit weblog zal je deel zijn. Zoals uit bovenstaande mag blijken wordt je dan ook zeker gevonden als samaritaan! Maar laat ik voorzichtig zijn, voordat dit stuk aanleiding is voor anderen om aan te kloppen..

Geef een antwoord

3 Comments