Keert er wat?

heart_new Gisteren kreeg ik voor het eerst in tijden weer eens een e-mail van Huxley: […] op zoek naar een medior en senior data-expert bij een top werkgever in Zuid Holland. Je hebt met Cognos of Business Objects gewerkt […]

En vandaag was het dan de beurt aan Computer Futures: […] op zoek naar een Service Delivery Manager, die graag de grens van het mogelijke opzoekt

Beide e-mails zijn natuurlijk volstrekt ongewenst en ongepast, maar tegelijkertijd geeft het me wel een zeer primitieve manier om de hartslag van de recruitment bureaus te meten.

En na een lange hartsstilstand lijkt het erop alsof iemand de boel heeft gereanimeerd. Nu maken twee e-mailtjes nog geen zomer in recruitmentland, maar toch. Zou er iets op til zijn, of is dit puur toeval?

Ik hoop dat er iets op til is!

Geef een antwoord

1 Comment