Stepstone komt met iets nieuws…

Maar nu nog even niet… Ja, zo voelde ik me dus ook nadat ik gisteren eerst onderstaande tweet had gelezen:
image

Nieuwsgierig geworden zocht ik vervolgens direct de Stepstone site af. Niets te vinden! Dan maar Gijs Bos (directeur Stepstone Nederland) bellen. Niet te pakken te krijgen! Daar zit je dan. Brandend van nieuwsgierigheid maar zonder antwoorden.

Vandaag kreeg ik dan eindelijk Bos aan de telefoon. En wat blijkt? Stepstone komt ‘pas’ op 8 september met een nieuw product naar buiten. Natuurlijk meteen doorgevraagd: wat voor product, is het voor werkzoekers, wat doet het, waarom nu, etc. Maar ik kreeg verder geen zinnig woord uit Bos.

Buitengewoon frustrerend natuurlijk; want dit betekent nog heel wat nachtjes slapen voordat duidelijk wordt wat er nou voor nieuws de online recruitment markt in wordt geslingerd.

Nou ja, ik zal moeten wachten. En jij dus ook. Maar op 8 september staat er dus alvast een artikeltje gepland. Dat je het maar weet.

Geef een reactie

3 Comments