Jobfox spamt zich naar het einde

Logo Jobfox Enige tijd geleden schreef ik een kleine serie over Jobfox en de wijze waarop deze site op onfatsoenlijke wijze geld uit de zak van werkzoekenden probeerde te kloppen. Jobfox is een onvervalste recessie profiteur.

Als tijdelijk en niet-betalend  lid van het Jobfox Advantage Membership kreeg ik onder meer volstrekt zinloze banen aangeboden door mijn Personal Job Market Explorer.

Ik heb dan ook geen moment overwogen om mijn gratis lidmaatschap om te zetten in een betaalde variant. Tenslotte was er geen enkele toegevoegde waarde in de dienst te ontdekken.

Maar wat schetst mijn verbazing? Ik blijf nog altijd highly compatible matches ontvangen van Jobfox:

Jobfox | Higly compatible matches

Eén keer per week valt een e-mail van Jobfox op mijn electronische mat. Met vacatures en een uitnodiging om alsnog betalend lid te worden van hun zinloze clubje.

Natuurlijk doe ik daar niets mee. Maar wat het extra irritant maakt is dat ik me alleen kan uitschrijven voor die e-mails door in te loggen bij Jobfox. En natuurlijk ben ik allang vergeten met welk e-mail adres en welke inlogcode ik me heb geregistreerd. Dus blijf ik tot Sint-Juttemis e-mail spam van JobFox ontvangen.

Ik heb alleen het donkerbruine vermoeden dat Sint-Juttemis voor Jobfox niet meer al te lang op zich zal laten wachten. Goddank. Met hun overlijden zullen toch ook de e-mails wel stoppen?

Geef een reactie

2 Comments