Recruitment anno nu?

Logo en logotype eeccoon Als je nieuwe ontwikkelingen in online recruitment over het voetlicht wilt brengen dan kan je dat natuurlijk via een congres, seminar of vergelijkbaar offline event doen. En dat is relatief kostbaar en nogal tijdrovend. Of je doet het via een webinar. Goedkoop, zonder reistijden. Handig, zeker gezien de huidige, barre economische omstandigheden.

Ziedaar het event Recruitment anno 2012 dat ‘s avonds op 23 september via eeccoon (?)  door Bas Westland (!), Gordon Lokenberg (!) en Ha Vo (?) gegeven gaat worden.

Tja, die uitroeptekens horen voor de incrowd natuurlijk bekende namen te zijn; de vraagtekens zijn (althans voor mij) onbekende grootheden.

Eerst maar even de mensen:

Bas Westland houdt een verhaal getiteld: Google, de nieuwe jobboard? Natuurlijk Bas! Google is tenslotte de moeder van alle verticals. Maar dat weet iedereen toch al?

Gordon Lokenberg, Twitterfanaat en Lokloq oprichter gaat iets vertellen over Recruitment via nieuwe technologie. Zou Twitter, LinkedIn en mogelijk Lokloq daar onderdeel van uitmaken? Het zou me niets verbazen…

Ha Vo is voor mij een volstrekte onbekend; hij gaat iets vertellen over Recruitment in het Web 3.0 tijdperk. En dat terwijl Web 2.0 pas door anderhalve man en een paardekop wordt begrepen. Maar hij heeft een visie op hoe Web 3.0 + sociale networks de recruitment markt gaat veranderen. Visie is geduldig…

Goed, dat waren de sprekers. En eeccoon (wat een merkwaardige naam) zorgt voor de techniek. Tenslotte is een webinar natuurlijk vooral een technisch kunstje en daar heb je dus wel iets/iemand voor nodig. Eecccoon is nieuw en volgens eigen zeggen het eerste bedrijf dat op grote schaal congressen, seminars, conferenties, trainingen en workshops aanbiedt via het internet

Het recruitment webinar is bij te wonen voor het ‘astronomische’ bedrag van EUR 49. Dan moet je op 23 september wel anderhalf uur van je avond opofferen.  Daar staat tegenover dat je tot en met 2012 volledig bent voorbereid op alle recruitment uitdagingen!

Zoals altijd verdien ik ook in dit geval geen rooie duit met dit verhaal.

Geef een reactie

10 Comments