Careerbuilder job agent: fraaie features!

Ik krijg al geruime tijd via e-mail de resultaten van de job agent van Careerbuilder binnen. En die service biedt in mijn optiek een goede service:

Careerbuilder | Job agent e-mail

Ik zie zowel de mate waarin deze vacature overeenkomt met mijn criteria als een indicatie van het aantal sollicitaties op deze vacature. Zo heb ik in een oogopslag beeld van de mate waarin de vacature potentieel interessant is plus de omvang van de competitie.

Natuurlijk missen een aantal relevante kenmerken van de vacature om direct te bepalen of de vacature interessant is (salaris, full/part-time, opleiding, etc.). En de volgorde van de vacatures zou natuurlijk op het matchpercentage moeten zijn. En zo is er meer mis aan deze e-mail.

Maar dat laat onverlet dat deze twee kenmerken (zowel als icoon als in tekst) uitstekend zijn. Een ook nog eens naast elkaar geplaatst. Helemaal goed!

Een voorbeeld dat in mijn optiek navolging dient te krijgen.

Geef een antwoord

1 Comment