Hays nu zonder logo…

Geen Hays logo Nadat ik de e-mail als artikel had geplaatst kreeg ik een veel rustiger mailtje van dezelfde medewerker die mij vervolgens om mijn telefoonnummer vroeg.

In het daarop volgende telefoongesprek werd mij vriendelijk gevraagd of ik het logo van Hays wilde verwijderen, omdat ze daar geen toestemming voor hadden gegeven,  het artikel niet bepaald vriendelijk voor Hays is en dat lezers kunnen denken dat Hays zijn goedkeuring voor dit artikel zou hebben gegeven.

Ik heb de goede man uitgelegd dat dit daadwerkelijk het eerste verzoek van een bedrijf is om een logo te laten verwijderen en dat hij de lezers van RecruitmentMatters niet moet onderschatten.

Verder heb ik hem toegezegd om het logo van Hays te verwijderen, wat dus ondertussen is gebeurd.

Geef een reactie

7 Comments