Glassdoor lanceert expert blog

Logo en logotype Glassdoor Glassdoor is mijn favoriete site voor vergelijkingen van werkgevers. In tegenstelling tot CompanyRating, het fraaie bord waar je niet van kan eten, is Glassdoor buitengewoon waardevol en zit barstensvol informatie.

En Glassdoor komt met iets nieuws, de Clearview Collection. Een wat vreemde naam voor een feature section op hun weblog waar experts adviezen aan werkzoekers geven. En Glassdoor heeft een indrukwekkend rijtje experts verzameld!

Dit zijn de namen: Jeff Hunter, Rusty Rueff, Liz Ryan, John Sumser, Hank Stringer en Jana Rich. Goedemorgen! Daar heeft Glassdoor fors voor in de buidel moeten tasten, daar ben ik vrijwel zeker van.

Maar de ambitie van Glassdoor met de Clearview Collection is dan ook groot, zoals blijkt uit onderstaande quote van CEO Robert Hohman:

The launch of the Clearview Collection is another important step in fulfilling Glassdoor’s mission to deliver information that helps people make more informed decisions about their careers.

Nou, dat belooft wat!

Ik heb natuurlijk meteen gekeken naar de eerste bijdrage van John Sumser, een icoon van de Amerikaanse recruitment industrie. Om vervolgens steil achterover van mijn stoel te donderen. Want is dit een advies waar werkzoekers iets aan hebben?

Glassdoor | Blog posting John Sumser Mijn hemel, ik hoop ineens dat Hohman de bloggers geen vergoeding geeft. Want dit is wel heel obligaat, buitengewoon gemakkelijk en bijzonder goedkoop. En dat tijdens een Amerikaanse werkloosheid van tegen de 20%. Hier hebben werkzoekers wat aan in de categorie make more informed decisions about their careers…

Gelukkig maken de andere experts zich er minder makkelijk vanaf. En daarmee kan de Clearview Collection wel eens een interessante en waardevolle aanvulling op jouw digitale leesvoer worden.

Geef een reactie