Het beste management team van Nederland?

image Management Team maakt zichzelf volstrekt belachelijk met haar verkiezing van het beste management team van Nederland. Tenminste, als het om de Chief HR Officer gaat. Want dit zijn de namen waarmee Management Team op de proppen komt:

Pauline van der Meer Mohr, Ben Noteboom, Tex Gunning, Hein Knaapen, Sylvia Toth, Peter Elverding. En het gaat me dan om de drie vetgedrukte namen.

Want dat zijn (voormalige) CEO’s van uitzendorganisaties. Oftewel, als je aan het hoofd van een uitzendorganisatie staat ben je waarschijnlijk alleen geschikt om de HR afdeling van het beste management team van Nederland runnen.

Wat een ronkende onzin!

Ben Noteboom is CEO van de op een na grootste uitzendorganisatie ter wereld. Tex Gunning was CEO van Vedior, bepaald geen kinderachtige uitzendorganisatie. Sylvia Tóth heeft zich laten gelden als een krachtige CEO bij Content.

Maar blijkbaar ben je als (voormalige) CEO van een uitzendorganisatie het best op je plek in een HR functie bij deze verkiezing. Van Management Team. Weer een stukje oude media waar ik geen tijd aan hoef te besteden…

Geef een antwoord

3 Comments