Wie gaat er op 12 oktober naar de beurs van Berlage?

Logo Keep Holland Working Tour van Monsterboard Op 12 oktober is het volgende evenement in de Keep Holland Working Tour van Monsterboard. Dit keer is de tour volgens mij beperkt tot 1 locatie: Amsterdam.

Daar zijn in de beurs van Berlage gedurende de hele dag werkgevers aanwezig, evenals allerhande volk die werkzoekers hun weg op de arbeidsmarkt beter kunnen laten vinden.

Wat mij betreft een uitstekend evenement, we kunnen in deze tijd tenslotte niet voldoende doen om mensen aan een baan te helpen. En een sympathiek evenement, want hoeveel online toko’s gaan fysiek het land in om de boodschap te verspreiden en tegelijkertijd werkzoekers aan banen koppelen?

Wat ik nou leuk zou vinden is een ooggetuigenverslag. En dan wel door de ogen van een werkzoeker natuurlijk. Dus is er iemand die iemand kent met iemand in de buurt die op 12 oktober naar de beurs van Berlage gaat, laat het me weten. Tenminste als diegene het leuk lijkt om daar op RecruitmentMatters verslag van te doen.

Geef een reactie