In de RSS feed: Werk&Privé online

Voortaan, op zondag: ‘In de RSS feed’. Ik start deze rubriek met Nu.nl. Nu.nl heeft medio september in samenwerking met Achmea het nieuwe katern Werk&Privé opgestart. Hier vind je artikelen en video’s over onderwerpen als werk, zorg, veiligheid, onderwijs, pensioen en maatschappelijk verantwoord ondernemen terug.

Hoofdredacteur Laurens Verhagen vertelt in Werf& over het nieuwe online: “We brengen elke dag het laatste nieuws. Daar zitten vaak berichten bij die iets zeggen over de samenleving waarin wij leven.

We merken dat zaken als bewust leven, de lastige balans tussen werk en privé en omgaan met stress bij veel lezers leven. Met het nieuwe katern Werk&Privé bieden we een centrale plek waar alle berichten met een maatschappelijke thema bij elkaar staan.”

Picture 1

In de RSS feed dus!

Suggesties voor de rubriek? Laat ze achter in de reacties en ik beoordeel hoogstpersoonlijk of ze ‘In de RSS feed’ waardig zijn. Geheel afhankelijk en subjectief dus.

Geef een antwoord

2 Comments