Werk.nl: niet op maandag?

Geef een reactie

7 Comments
 • BJ
  says:

  Quote:
   

  This page contains the following errors:
  error on line 1 at column 1: Document is empty
  Below is a rendering of the page up to the first error.

  * In Safari Browser 4.0.3 (de laatste)
  Dit is niet de eerste keer dat ik deze melding krijg, zelf een mapje terug gaan en vandaar openen werkt niet dit is gewoon niet meer normaal. Voor een site van de overheid..
  Ik word er helemaal gek van..

  Dit kan toch gewoon niet ???

 • Marc Drees
  says:

  @Dirk:
  Natuurlijk was dit onderhoud niet gepland. De mensen bij UWV WERKbedrijf weten uitstekend hoe de markt van vacaturesites in elkaar zit en dat maandag de drukste dag van de week is. Helaas wil Werk.nl niet altijd meewerken. Er zal dan ook zeker op termijn een nieuwe site komen, maar de integratie van CWI in UWV heeft ook de nodige tijd en energie nodig…
  Ik weet ook dat alle goede intenties binnen UWV WERKbedrijf aanwezig zijn om met een aanzienlijk beter product te komen dan Werk.nl. Of het ook daadwerkelijk gaat lukken hangt van politieke keuzes af. En dan heb ik het zeker ook over interne politiek. Een bedrijf van de omvang van UWV WERKbedrijf barst daar tenslotte van. Daarnaast is de baas van deze toko (Timmermans) niet bepaald een promotor van Internet dienstverlening te noemen. En dat in een land met zo’n beetje de hoogste percentages aan breedband en Internet gebruik…
   

 • Dirk Goossens
  says:

  @Marc: FF vindt werk.nl inderdaad niet fijn. Op dit moment tonen IE, Chrome, Safari en Flock de homepage. FF peinst er niet over.
  Verschillende browsers tegelijk gebruiken geeft trouwens bijna altijd problemen op werk.nl. Op zich niet vreselijk, maar zouden ze ooit een gebruikersvriendelijke foutmelding gaan tonen?
  Inhoudelijk vind ik werk.nl trouwens sterker dan ‘onderhoudelijk’. Je kunt je er goed oriënteren op opleiding of beroep, maar erg jammer dat ze achterlopen bij het CFI. Ook de functienamentabel wordt al enige tijd niet onderhouden.
  Denk jij, overigens, echt dat dit onderhoud voor vandaag geplánd was?
   

 • Marc Drees
  says:

  @Dirk:
  Soms moet je dan een paar keer op F5 drukken. Het probleem met Werk.nl is dat ze aan de voorkant het maximum aantal bezoekers meten. En volgens mij is de combinatie Firefox – Werk.nl niet zo fijn. IE doet het dan beter.
  Overigens ben ik als trouw Flock gebruiker meer dan bekend met bovenstaande melding. In dat geval is er dus sprake van een maximum aantal bezoekers, niet van een gepland onderhoud.

 • Dirk Goossens
  says:

  @marc: gelukkig krijg jij de vriendelijke melding.
  In Firefox tonen ze dit:
  An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator
  Al jaren.