Groeien tegen de stroom in?

Logotype Talent Tracker Dat is het eerste wat ik dacht toen ik een berichtje in mijn LinkedIn inbox zag van Talent Tracker. Voor wie het niet weet, Talent Tracker is het white label broertje van Friendhunter, de online referral service.

Maar terug naar dat bericht in LinkedIn. Dat is interessant. Want Talent Tracker is op zoek naar: verkoper voor B2B software service TalentTracker

Jawel! Talent Tracker heeft ondertussen een launching customer gevonden en er zijn mogelijk meer partijen onderweg om klant te worden. Dus wil Talent Tracker haar verkoopcapaciteit uitbreiden.

En dat is toch goed nieuws in deze tijd!

Overigens blijkt dat ook Talent Tracker world domination als doel heeft, want: In 2011 is de war for talent weer terug en willen wij marktleider zijn!

Dus heb ik alvast in mijn agenda van 2011 genoteerd dat ik even moet checken hoe het met Talent Tracker gaat. En als ik toch bezig ben direct te checken of de War on Talent weer is losgebarsten.

Hoe dan ook, een startup binnen online recruitment met een vacature. En dat in deze tijd. Ik zou er bijna van gaan zingen. Maar daar doe ik niemand een plezier mee…

Geef een antwoord