Ik heb een Google Wave invite!

image Het is gelukt. Zij het indirect. Maar ik heb een invite voor Google Wave. Hieperdepiep!

Ik heb daarvoor mijn onafhankelijkheid en objectiviteit moeten verkopen. Maar dat is natuurlijk een kleine prijs voor een blik in de toekomst…

Vanochtend werd ik gebeld door collega blogger (en dochter) Floor Drees. Met de vraag hoeveel ik over zou hebben voor een invite. Jawel, ik heb mij laten chanteren door mijn eigen dochter! Wie er nog aan twijfelt of Gen Y de macht aan het overnemen is, twijfel niet langer!

Maar waarmee heb ik mij dan laten chanteren? Het volgende: Tijdens het Lachen met Recruiters event werd de Carriere Inspirator van IKKI genoemd. Een soort Career planning tool zoals Monster, maar dan met een knipoog. Geloof ik…

Ik heb toen beloofd deze tool binnenkort te gaan onderzoeken. Nou, die belofte moet ik dus intrekken. Want ik heb net beloofd, in ruil voor die invite, om pas over die Carriere Inspirator te bloggen tot ik een seintje van IKKI krijg. Blijkbaar hebben ze er nog niet al teveel vertrouwen in…

Toegegeven, daar gaat mijn objectiviteit. En via deze publieke boetedoening hoop ik nog iets van mijn zelfrespect te behouden. Tenslotte moet ik elke dag naar mezelf in de spiegel kijken. En dat is onder normale omstandigheden al geen eenvoudige opgave. Laat staan nu…

Maar ik heb een Google Wave invite! Who cares…

Geef een antwoord

19 Comments