Vacaturesites in september

window_oscillograph Sinds vorige maand heb ik de up/downtime en responsesnelheid van de vacaturesites online gezet. Zodat je altijd de resultaten van onze belangrijkste vacaturesites kan bekijken en eventueel vergelijken.

Nou ja, belangrijkste vacaturesites. Dat is misschien niet helemaal waar. Het is een selectie van sites die ik interessant vond om te volgen. Hoe dan ook, wil je dit soort cijfers weten, dan kan je er nu altijd bij!

Ondertussen is september afgelopen en is er dus wat te melden over de kwaliteit van onze vacaturesites. Omdat iedereen nu zelf onlie naar zijn/haar favoriet op zoek kan gaan hou ik het kort.

Adecco is de onverwachte verliezer in september. Met een downtime van 17:30 uur stijgt deze uitzender ver uit boven de rest. Die wordt aangevoerd door Creyf’s. Met ‘slechts’ 9:10 uur downtime. Maar dat is nog altijd een enorme verbetering met afgelopen maand toen deze site 36:20 uur op zijn gat lag.

Adecco lag er ook maar 1 keer echt uit, op 5 september gedurende vrijwel de gehele dag. Dus zonder ongelukjes staat Adecco in oktober gewoon weer in de top, waar deze site normaliter bivakkeert.

Er zijn slechts drie sites met een 100% uptime: Careerbuilder, Monsterboard en Totaljobs. Van harte. Zo hoort het natuurlijk.

Geef een antwoord