Dr. Doom geeft weinig hoopvol toekomstbeeld

Voor diegenen die het stemgeluid en vooral de boodschap van Nouriel Roubini kunnen ondergaan is de man een fascinerend soort wandelende economische encyclopedie. Roubini, ook wel Dr. Doom genoemd, is een van de weinigen die de huidige crisis heeft zien aankomen.

En die nog altijd weinig zonnigs te melden heeft:

CNBC: Nouriel Roubini

Geef een antwoord

5 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @Kuch:
  Dit soort mensen werd de afgelopen jaren preventief genegeerd. Dat heeft ons veel eh… ellende opgeleverd. Ik ben een positieve wereldburger. Maar dat betekent niet een blind positieve wereldburger.
  Overigens zal ik Tom Brokaw googlen!

 • kuch
  says:

  Dit soort mensen moeten preventief ge… eh…. genegeerd worden. Kom op Marc doe je plicht als positieve wereldburger. Weg met die troep. Plaats eens iets over The Greatest Generation (Tom Brokaw, even Googlen)